Keramika in ogrevanje za vaš dom!

Podjetje

Družinsko podjetje: tradicija in zanesljivost od leta 1993!

Družinsko podjetje NORBIT d.o.o. Kojsko, zastopanje in trgovina je bilo ustanovljeno leta 1993. V začetku sta bili glavni dejavnosti podjetja uvoz in grosistična distribucija keramičnih ploščic, sanitarne opreme ter pohištva na območju Slovenije in Hrvaške. Od leta 1995 se ukvarjamo tudi z uvozom in trženjem ogrevalnih naprav na drva in pelete. Smo generalni uvoznik in zastopnik za vrhunske kaminske peči in kamine na drva belgijskega proizvajalca Nestor Martin s katerim sodelujemo v Sloveniji in na področjih bivše Jugoslavije.

Kot maloprodajna trgovina delujemo v Novi Gorici na Vojkovi cesti 61, kjer Imamo razstavljeno večino našega asortimana in kjer Vam z našim svetovanjem in strokovnim znanjem pomagamo, da ne bodo vaše zahteve in želje po sodobnih prostorih bivanja ostale le sanje, ampak, da bodo sanje postale resničnost.

Da smo vedno v koraku s časom, smo uvedli tudi spletno trgovino pod blagovno znamko e-Kamini.si, z najobširnejšo ponudbo kaminov in kaminskih peči na drva in pelete v Sloveniji. Spletna trgovina e-Kamini.si je uspešno aktivna tako na slovenskem trgu kot v tujini.


Kaj si želimo in k čemu strmimo
 

Vizija podjetja Norbit je postati eden od vodilnih ponudnikov keramičnih ploščic, kopalniške opreme in ogrevalnih naprav v Sloveniji. Pot do zadanega cilja je dolga, a smo s predanostjo delu, strokovnim svetovanjem in z odličnimi proizvodi, cilju vedno bližje. Stranke pri nas niso le številke ampak so center naše pozornosti in dela. Zadovoljni kupci so naša največja pohvala in so dodana vrednost našega dela.

Trudimo se tudi, da je naše delovno okolje pozitivno, navdušujoče in stimulativno saj strankam to navdušenje, profesionalnost in korektnost tudi predajamo. Z usklajenim timskim delom se soočamo z vedno novimi izzivi ter trendi zato se trudimo, da je naša ponudba vedno aktualna in kupcu prijazna.

Znanje, izobrazba ter izkušnje zaposlenih so kapital družbe zato je rast podjetja povezana z vzporedno kulturno in osebno rastjo zaposlenih ter njihovo etično osveščenostjo. S planirano povečano rastjo podjetja je povezano tudi zaposlovanje novih kadrov, kateri si bodo zaželeli dinamične in sodobne sredine. V podjetju si želimo ohraniti in še izboljšati pridobljeni pozitivni status v družbi, zato že sodelujemo pri mnogih dobrodelnih, kulturnih in športnih dejavnostih, saj menimo, da je skrb za socialno in družbeno blaginjo naša pravica in dolžnost.


Ker nam ni vseeno
 

Zavedamo se tudi pomembnosti skrbi za okolje zato sodelujemo z dobavitelji, ki so nosilci certifikata Eco-Label in oznake Leed (Leadership in Environmental and Energy Design). V podjetju konstantno uvajamo nove informacijske tehnologije in z elektronskim poslovanjem zmanjšujemo nepotrebno porabo papirnatega materiala. Odpadke vsakodnevno in skrbno ločujemo ter tako prispevamo k boljšemu jutri novih generacij.

Želite nasvet strokovnjaka?

Povpraševanje